NEVENČANU SUPRUGU TUKAO I DAVIO: Stravično porodično nasilje u Beogradu
Policija/Ilustracija, Foto: RINA

jezivo

NEVENČANU SUPRUGU TUKAO I DAVIO: Stravično porodično nasilje u Beogradu

Ona je inspektorima rekla da je nekoliko dana unazad od njega trpela nasilje

Objavljeno: 07:57h

U Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu danas će biti saslušan D.A. (21) zbog dva krivična dela - ometanja službenog lica u vršenju službene dužnosti i nasilja u porodici, saznaje "Telegraf.rs".

Prema informacijama Telegrafa, njega je policiji u Zemunu u nedelju prijavila nevenčanog supruga tvrdeći da ju je tukao rukama, nogama i davio. Ona je inspektorima rekla da je nekoliko dana unazad od njega trpela nasilje.

- Žrtva je rekla da ju je prošle nedelje nevenčani suprug staklom čak poskao po telu. Nesrećna žena je pregledana u bolnici gde su joj konstatovane lake telesne povrede- kaže sagovornik Telegrafa.

Prema informacijama Telegrafa, D. A. je pobegao policiji kada je saznao da je prijavljen za nasilje u porodici. Međutim, dva dana kasnije je uhapšen.

Nesrećna žena (20) pregledana je u bolnici gde su joj konstatovane mnogobrojne modrice, hematomi i posekotine po nogama.

Bonus video:

37:42

JEZIVO SVEDOČENJE JELENE IVKOVIĆ KOJA TVRDI DA SU JOJ UBILI DETE: Proživela akušersko nasilje, dete umrlo usled oštećenja mozga

(Espreso/Telegraf/Jelena Paunović/Prenela: N.J)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.